Субота, 20.04.2024, 04:56
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2014 » Травень » 20

Знання кількох мов, читання творів світової літератури є важливою ознакою освіченої, культурної людини. Саме таких особистостей виховують вчителі району на уроках світової літератури та російської мови. Щоб ще раз пересвідчитися у цьому педагоги-словесники Тростянеччини зібралися 16 травня 2014 року на базі Тростянецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 на семінарі-практикумі з теми «Компетентнісний підхід до вивчення російської мови та світової літератури».

Виконуючи програму семінару, вчителі працювали з учнями і колегами на уроці позакласного читання у 7-А класі (Осуд війни через сприйняття дітей в оповіданні Ю. Яковлева «Дівчинка з Василівського острова». Учитель Таран А.В), на уроці російської мови у 5-Б класі (Частица НЕ. Написание НЕ с глаголами. Учитель Касміна І.В.); на літературному заході спостерігали ... Читати далі »

Переглядів: 600 | Додав: Methodist | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)

Генії не падають з неба,
вони повинні мати можливість
отримувати освіту й умови для розвитку.
А.Бебель

Епоха, що настала, - епоха змін, інновацій, епоха інтелекту, - диктує свої умови життя, висуває нові вимоги до людини. Якісно нові зміни в суспільстві переконують, що найбільшою цінністю є неповторна людська особистість з її нахилами,уподобаннями, обдаруваннями.

Обдаровані діти – майбутній цвіт нації, гордість і честь України, її світовий авторитет, а тому перед кожним педагогічним колективом стоїть завдання, спрямоване на забезпечення формування інтелектуального потенціалу особистості шляхом створення оптимальних умов для всебічно обдарованої молоді.

Таким чином, районна школа педагогічної майстерності вчителів історії працює над темою «Компетентнісно орієнтований підхід в організації роботи з обдарованими учнями».

15 травня 2014 року на базі Тростянецької спеціалізованої школи І-І ... Читати далі »

Переглядів: 623 | Додав: Methodist | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)

На виконання наказу відділу освіти Тростянецької районної державної адміністрації з метою моніторингу реального стану справ щодо реалізації державних стандартів початкової та базової загальної середньої освіти, здійснення контролю за виконанням навчальних планів і програм, станом організації навчально-виховного процесу, об’єктивністю підсумкового оцінювання навчальних досягнень школярів, організацією підготовки учнів 4 та 9 класів до державної підсумкової атестації, якістю управлінської діяльності керівників освітніх установ у період з 25 до 28 квітня 2014 року, комісією у складі працівників відділу освіти, «Районнного методичного центру» та керівників районних методичних об’єднань, була здійснена вибіркова перевірка класних журналів Тростянецьких СШ І-ІІІ ст. № 1, ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, Білківського, Боромлянського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ, Буймерської, Греб ... Читати далі »

Переглядів: 632 | Додав: Methodist | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)

План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)