Четвер, 25.04.2024, 12:00
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2013 » Серпень » 23 » З 1 вересня запрацює електронна система реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів району
12:20
З 1 вересня запрацює електронна система реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів району

На виконання доручень Президента України Віктора Януковича в районі створюються належні умови для забезпечення доступності дошкільної освіти. Сьогодні на Тростянеччині поліпшується демографічна ситуація, збільшується кількість дошкільнят, тому діяльність педагогічних колективів, відділу освіти, молоді та спорту спрямовано на забезпечення дітей місцями в дошкільних навчальних закладах.

Рішенням колегії Міністерства освіти і науки України розпочато впровадження системи електронної реєстрації до дитячих садків у Сумській області, з 1 вересня 2013 року черга до дитсадків тепер буде електронною, і для того, щоб включити до неї дитину, не потрібно йти до керівництва закладу. Батьки самі можуть обрати дошкільний заклад у потрібному районі. Через Інтернет-ресурс можна ознайомитись і з роботою садка, спеціалізацією закладу та його колективом на офіційній сторінці ДНЗ. Обов’язковою умовою зарахування дитини до дошкільного навчального закладу є заповнення одним із батьків реєстраційної форми. До неї вносяться особисті дані: прізвище, ім’я та по батькові дитини, дата народження, серія та номер свідоцтва про народження, адреса та дані про батьків, телефон та електронна адреса для зв’язку (ці дані не доступні відвідувачам сайту). При успішній реєстрації заявки встановлюється статус «Зареєстровано в черзі». Як тільки в садку звільнилося місце в групі потрібного віку (або ж є вільним на даний час) – батькам повідомляють в електронному та телефонному режимі про можливість влаштування дитини у садок. Зареєструватися можна тільки один раз в один садочок. Якщо ж черга в обраний садочок велика, працівники відділу освіти, молоді та спорту можуть запропонувати батькам місце у іншому закладі. Якщо у сім’ї змінюються обставини, і є необхідність оформитись в інший садок, в електронному реєстрі буде така можливість. Але разом з цим неможливо стати в чергу одразу в кількох садках.

Електронна реєстрація дітей – це питання актуальне, яке сприятиме прозорості процедури і стовідсотковому забезпеченню потреби в місцях у дошкільних закладах.

О.В.Фондікова, методист з дошкільного
виховання районного методичного кабінету

Переглядів: 749 | Додав: Methodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)