П`ятниця, 19.04.2024, 17:27
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Шановний читачу!
До науково-методичного збірника ввійшли статті, які познайомлять Вас із результатами дослідження щодо рівня зловживання українськими підлітками алкоголю та наркотиків, поширення тютюнопаління серед учнівської молоді, зорієнтують на важливість ролі педагогічних працівників в організації роботи з мотивації школярів на здоровий спосіб життя. Матеріали збірника розкривають соціально-психологічні особливості підлітків, умови соціалізації особистості, особливості її проявів на окремих етапах розвитку і становлення індивіда, окреслюють важливість впливу школи та сім’ї на успішність соціалізації. Збірник також зосереджує увагу на таких соціально-педагогічних проблемах як алкоголізм та наркоманія, причинах їх розвитку серед молоді, змісті діяльності з дітьми, що схильні до вживання наркотичних речовин та алкоголю. У збірнику розміщені розробки виховних заходів з профілактики тютюнопаління, в основі яких з метою позитивної мотивації на здоровий спосіб життя використовуються ігри-драматизації. Матеріали науково-методичного збірника знайомлять із досвідом роботи громадського наркологічного поста Тростянецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 Тростянецької районної ради.

Шановний читачу!
Науково-методичний збірник містить статті, які розглядають теоретико-методологічні та практичні аспекти організації у загальноосвітньому навчальному закладі військово-патріотичного виховання підростаючого покоління. Матеріали збірника зорієнтують учителів предмету «Захист Вітчизни» на використання ефективних форм роботи з учнями щодо вироблення їх патріотичного мислення, становлення юнаків як майбутніх захисників Вітчизни, здатних до безкорисливого, беззавітного служіння Батьківщині, формування їх готовності до служби у Збройних силах України та військової діяльності.

Шановний читачу!
Розробки даних навчальних екскурсій допоможуть педагогам забезпечити зв’язок теорії з практикою, познайомити учнів із певними географічними та біологічними об’єктами природи рідного краю, розвивати здібності учнів діяти з пізнавальних позицій у оточуючому їх навколишньому світі, формувати емоційну сферу учнів: почуття прекрасного, відчуття радості пізнання, бажання бути корисними людям. Збірник авторських наробок прийде на допомогу учителям загальноосвітніх навчальних закладів під час проведення навчальних екскурсій з природознавства, біології та географії.

План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz