Вівторок, 14.05.2024, 11:21
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2013 » Листопад » 12 » Національний проект «Відкритий світ» – нові найсучасніші технології навчання
11:07
Національний проект «Відкритий світ» – нові найсучасніші технології навчання


Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України та Державне підприємство «Національний проект «Відкритий світ» у партнерстві з Міністерством освіти і науки України в рамках реалізації ІІ етапу національного проекту «Відкритий світ» проводить Конкурс «2000 шкіл». Загальноосвітні навчальні заклади, що стануть переможцями Конкурсу, отримають комп'ютери для вчителів, цифрові лабораторії, мультимедійні комплекси, а також кожен учень отримає можливість придбати за соціально прийнятною ціною пристрій, який забезпечить доступ до освітнього порталу, де будуть розміщені електронні освітні ресурси.

Ініційований Президентом України Віктором Януковичем Національний проект «Відкритий світ» дозволить до кінця 2015 року всім загальноосвітнім навчальним закладам України забезпечити доступ до новітніх систем інтерактивного навчання на основі мультимедіа та надасть можливість підключення до Всесвітньої мережі Інтернет.

З метою реалізації зазначених ініціатив Президента України Віктора Януковича в освітній політиці регіону заступником голови Тростянецької районної державної адміністрації Павлом Петровичем Роженко неодноразово проводились наради з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів, де відпрацьовувались питання щодо якісної та змістовної підготовки установ до участі у вищезазначеному Конкурсі.

Національний проект «Відкритий світ» вже подарував можливість школярам Тростянецького району навчатися з використанням найсучасніших технологій – Боромлянський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад є одним із 54 навчальних закладів України, що став учасником національного проекту на І етапі, реалізація якого вже розпочалася з 1 вересня 2013 року (http://education-trost.at.ua/news/vprovadzhennja_proektu_vidkritij_svit/2013-07-10-127).

Сьогодні до участі у Конкурсі «2000 шкіл» готуються дев’ять загальноосвітніх навчальних закладів Тростянецького району. Їх керівники – Москальова С.М. (Тростянецька СШ І-ІІІ ст. №1), Бурлака С.М. (Тростянецька СШ І-ІІІ ст. №2), Сєрікова А.М. (Тростянецька СШ І-ІІІ ст. №3), Заїка О.М. (Тростянецька ЗОШ І-ІІІ ст. №4), Свірідова О.Д. (Тростянецька СШ І-ІІІ ст. №5), Нужненко О.В. (Смородинський НВК: ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ), Маленко Л.Б. (Білківський НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ), Дмитриченко О.М. (Кам’янський НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ), Яценко Л.О. (Гребениківська ЗОШ І-ІІІ ст.) – увійшли до складу делегації, яка 11 листопада 2013 року взяла участь у презентації з відбору 2000 шкіл-учасників ІІ етапу Національного проекту «Відкритий світ». Зустріч із представниками організаторів Конкурсу відбулася на базі Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №27, яка також, як і Боромлянський НВК, є учасником І етапу, в рамках якого заклад отримав сучасне мультимедійне обладнання для 5-ти кабінетів – фізики, хімії, біології, математики та української літератури. У ході зустрічі учасники мали можливість переглянути фрагменти уроків із використанням сучасного обладнання.

Побажаємо майбутнім конкурсантам перемоги у Конкурсі, який відкриє шлях до нової якості освіти через впровадження сучасних інформаційних технологій. «Відкритий світ» – світ рівних можливостей!

Волочаєва Лариса Анатоліївна, директор

комунального закладу Тростянецької районної ради
«Районний методичний центр»

Переглядів: 824 | Додав: Methodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)