Субота, 11.05.2024, 11:41
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2013 » Червень » 21 » Зустріч освітян Тростянецького та Білопільського районів на Тростянеччині в рамках Всеукраїнської акції «НОВІ СТАНДАРТИ – НОВА ШКОЛА»
17:03
Зустріч освітян Тростянецького та Білопільського районів на Тростянеччині в рамках Всеукраїнської акції «НОВІ СТАНДАРТИ – НОВА ШКОЛА»

Зустріч освітян Тростянецького та Білопільського районів з обміну досвідом підготовки до впровадження у 2013-2014 н. р. нових Державних стандартів початкової та базової загальної середньої освіти, що відбулася 19 червня 2013 року в рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа», розпочалася у Боромлянському навчально-виховному комплексі: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Тростянецької районної ради. Гостей щиро вітали начальник відділу освіти, молоді та спорту Тростянецької районної державної адміністрації Лампак Л.І., завідувач районного методичного кабінету Волочаєва Л.А., директор Боромлянського НВК Голодна В.Г., президент школи Ірина Задесенець, педагогічний колектив, вихованці пришкільного оздоровчого комплексу «Веселка» та старшокласники.

Зустріч відкрила Лампак Л.І., яка підкреслила важливість реформ у освітянській галузі, наголосила на значимості подій, що відбуваються у країні в рамках державної Акції «Нові стандарти – нова школа».

Програму презентації готовності Боромлянського НВК щодо впровадження нових Державних стандартів у 2-х та 5-х класах склали виступи директора Голодної В.Г. з питань організаційно-управлінських змін в управлінні сучасним загальноосвітнім навчальним закладом, заступника директора з навчально-виховної роботи Білоус С.М., яка розкрила методичний аспект проблеми та висвітлила шляхи її реалізації на рівні закладу, екскурсійний огляд навчальних кабінетів початкової ланки та кабінету інформатики, шкільного музею освіти, спортивної зали.

Читати повністю...

Переглядів: 799 | Додав: Methodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)