Субота, 20.04.2024, 04:23
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2014 » Серпень » 13 » ПЕДАГОГІЧНУ ГРОМАДУ ОЧОЛИВ НОВИЙ КЕРІВНИК
09:41
ПЕДАГОГІЧНУ ГРОМАДУ ОЧОЛИВ НОВИЙ КЕРІВНИК

На виконання розпорядження голови Тростянецької районної державної адміністрації від 12.08.2014 року № 90-К на посаду начальника відділу освіти райдержадміністрації призначено Павла Роженка. 13.08.2014 року голова Тростянецької районної державної адміністрації Олександр Комлик урочисто представив освітянам нового керівника, побажав плідної праці, творчих здобутків та успіхів у роботі.

Головний спеціаліст відділу освіти Петро Кузуб від імені колективу відділу освіти, комунального закладу Тростянецької районної ради «Районний методичний центр», директорського корпусу навчально-виховних закладів району привітав нового керівника з призначенням на посаду. У вітальному зверненні до Павла Петровича зазначив, що педагоги району готові до виконання освітніх ініціатив, задумів, планів та проектів. Також відмітив професіоналізм, досвід, організаторські здібності новопризначеного очільника, побажав значних досягнень у розвитку освітньої галузі району під його керівництвом. Зі словами привітання також виступили голова профспілки педагогів Тростянеччини Валентина Соломахіна та директор комунального позашкільного навчального закладу Тростянецької районної ради «Палац дітей та юнацтва» Антоніна Деревянченко.

Після завершення урочистої частини начальник відділу освіти Тростянецької райдержадміністрації Роженко П.П. провів першу нараду з директорами навчально-виховних закладів району. Присутні обговорили важливі, нагальні питання щодо готовності до нового 2014-2015 навчального року, а саме: про стовідсоткове забезпечення кадрами, проведення ремонтів шкільних приміщень, виконання енергозберігаючих заходів, участь у обласній педагогічній конференції, роботу над проектами як засобу залучення інвестиційних коштів для потреб освіти. Не оминули уваги нового очільника галузі і такі актуальні питання як роль керівника навчального закладу у забезпеченні повноцінного функціонування освітніх установ, якісному веденні ними ділової документації, забезпечення їх співпраці з відділом освіти у своєчасному вирішенні проблемних питань, про здійснення рейтингової оцінки діяльності освітніх установ за підсумками 2013-2014 н. р., механізм створення груп продовженого дня на базі сільських ЗНЗ, змістовну організацію позакласної роботи та позашкільної освіти, проведення Першого уроку «Україна – єдина країна!», посилення патріотичного виховання школярів. Павло Петрович наголосив, що надання якісних освітніх послуг залишається першочерговим завданням для усіх працівників освіти.

 

Переглядів: 611 | Додав: Methodist | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)