П`ятниця, 29.03.2024, 16:24
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2014 » Жовтень » 20 » Справжній парад професійного успіху
15:55
Справжній парад професійного успіху
Педагоги Тростянецького району
відзначили День працівників освіти





Під час зустрічі знародними депутатами України - (справа наліво)
Ірина Купрейчик, Лілія Гриневич,
начальник відділу освіти Тростянецької райдержадміністрації Павло Роженко).


Цьогорічне відзначення Дня працівників освіти на Тростянеччині включало відразу кілька важливих подій.

Так, для педагогів відбувся урочистий захід за участю керівників місцевої влади - голови райдержадміністрації Олександра Комлика та районної ради Олександра Олійника та чільника галузевої профспілки Валентини Соломахіної.

Представники педагогічної родини району взяли участь у обласному святі «Сузір’я на ім’я Вчитель». Тростянеччину представляли, зокрема, педагогічна династія Охріменків та ветеран педагогічної праці Віра Громова.

Також тростянецькі педагоги поспілкуватись з народними депутатами України Лілією Гриневич та Іриною Купрейчик. Під час цієї зустрічі обговорили проблеми і перспективи освітянської галузі і привітали своїх колег з високими відзнаками. За вагомий внесок у розвиток освітянської галузі Тростянецького району Подяки голови Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти було вручено начальнику відділу освіти Павлу Роженку, головному спеціалісту відділу Петру Кузубу та директору комунального закладу «Районний методичний центр» Ларисі Волочаєвій.

Парадом професійного успіху можна назвати і головний захід, що відбувся на Тростянеччині до Дня працівників освіти. Вже вп’яте освітяни району розпочали його з відкриття районної Дошки пошани «Гордість освіти Тростянеччини». У нинішньому році на ній – 15 світлин тих, хто досяг вагомих результатів у освітній, виховній, методичній, управлінській чи інших напрямках професійної діяльності.

Як повелося здавна, перші слова подяки на святі прозвучали на адресу ветеранів галузі. До добрих привітань начальника відділу освіти Павла Роженка. додалися й подарунки від постійного спонсора – Тростянецької шоколадної фабрики «Україна» ПАТ «Монделіс Україна».

Чимало відзнак чекало і на тих, хто сьогодні своїм вихованцям відкриває світ знань, працює творчо заради майбутнього України.

Так, за значні професійні досягнення семеро педагогів Тростянеччини отримали грамоти управління освіти і науки Сумської облдержадміністрації, шестеро – Тростянецької райдержадміністрації, п’ятеро – районної ради. Грамотами відділу освіти Тростянецької райдержадміністрації нагороджені 24 працівники освіти.

Приймали тростянецькі педагоги привітання і від представників громадськості, які завітали на свято, зокрема, голови районного відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Любові Зоріної, депутата Сумської облради Костянтина Макаренка. Гості прийшли не з порожніми руками – вручили подарунки для позашкільних навчальних закладів, КЗ ТРР «Районний методичний центр».
Наталія Заїкіна
09.10.2014 р.

Педагоги Тростянеччини, чиї імена занесені на районну Дошку Пошани.

Переглядів: 689 | Додав: Methodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Психолог  
Дуже приємно,що цього року на Дошку пошани занесений практичний психолог! Бажаю успіхів психологічній службі у своїй діяльності!

1 Вчитель  
Як вже задовбала ця агітація! Поки ще П.П. буде нав’язувати свою думку (

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)