П`ятниця, 19.04.2024, 07:40
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2012 » Липень » 13 » Урядовий подарунок
20:21
Урядовий подарунок

Для забезпечення рівного доступу до якісної освіти згідно з Державною цільовою соціальною програмою «Шкільний автобус» на Тростянеччині створюються належні умови для організації навчально-виховного процесу в установах освіти; безпечного, регулярного і безоплатного перевезення сільських школярів та педагогічних працівників, що проживають за межею пішохідної доступності, до навчальних закладів. Належна організація підвезення сприяє створенню умов для безпеки дітей, збереження їх здоров’я, ефективному використанню фінансових можливостей, кадрового потенціалу педагогічних працівників, удосконаленню мережі навчальних закладів, а також розширює можливості для гурткової та позакласної роботи.

У нашому районі потребують підвозу до навчальних закладів сільської місцевості 286 учнів та 49 педагогічних працівників. Автобуси дозволяють дітям вчасно добиратися до школи та розпочинати навчальні заняття відповідно до санітарно-гігієнічних вимог, що сприяє поліпшенню стану здоров’я дітей та забезпечує кращі умови для засвоєння знань з основ наук. Вони необхідні і для вивчення історії і культури рідного краю.

Двадцять шостого червня 2012 року делегація освітян Тростянеччини у складі начальника відділу освіти Тростянецької РДА Н.Л.Новак, заступника директора СШ№5 Т.М.Юхно, учителя СШ№5 Т.В.Селегень та учнів-переможців обласних олімпіад та конкурсів В.Холодов, І.Марцинковська, А.Селегень була присутня на врученні шкільних автобусів для навчальних закладів Житомирської та Сумської областей у м. Бориспіль. На заході були присутні Прем’єр – Міністр України М.Азаров та Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Д.Табачник. Міністр вручив ключі від 2 нових автобусів «Еталон» начальнику відділу освіти Тростянецької РДА Н.Л.Новак. Завдяки такому урядовому подарунку учні двох сіл Тростянецького району зможуть вчасно дістатися до місця навчання у Тростянецьку СШ№1 та СШ№5.

Переглядів: 810 | Додав: Methodist | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)