Четвер, 18.04.2024, 03:28
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2014 » Січень » 13 » Засідання районного методичного об’єднання вчителів фізико-математичного циклу
18:36
Засідання районного методичного об’єднання вчителів фізико-математичного циклу

Новий семестр 2013-2014 н. р. для вчителів фізико-математичного циклу, як і для інших педагогів Тростянецького району, розпочався засіданням районного методичного об’єднання, що відбулося 09 січня 2014 року на базі Тростянецької СШ № 5. На порядку денному розглядалися питання:
1. ІІ районна виставка-презентація «Портфоліо досягнень сучасного педагога» (І.С.Дудка, методист з навчальних дисциплін РМЦ).
2. Підсумки роботи районних методичних об’єднань вчителів фізики та математики за І семестр 2013-2014 н. р., визначення основних напрямків і завдань, змісту роботи на ІІ семестр 2013-2014 н. р (І.С.Дудка, методист з навчальних дисциплін РМЦ).
3. Підсумки ЗНО-2013 і особливості підготовки до ЗНО-2014 з математики (Л.К. Батуринець, керівник РМО вчителів математики).
4. Особливості організації та проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики, фізики, астрономії. (І.С.Дудка, методист з навчальних дисциплін РМЦ).

Слід відзначити високий рівень підготовки учасників районної виставки-презентації «Портфоліо досягнень сучасного педагога». «Вчителя не заженеш у формулу «знання – уміння — навики», і немає інструменту, яким можна виміряти все благородство душі вчителя, неповторні моменти його творчості в навчальному процесі, що повторюється. Нічим не вимірюються в праці вчителя і осяяння, які не виникають ні з чого і нізвідки, а готуються всім попереднім досвідом вчителя, його нескінченними діалогами з самим собою». Тож вчителі продемонстрували високий рівень свого професіоналізму, досягнуті результати в навчальній, виховній, творчій, методичній, дослідницькій діяльності. До участі у виставці-презентації долучилося 6 вчителів фізики та математики району: Заїка Григорій Васильович (учитель фізики ЗОШ № 4, науково-методична проблема «Виконання системних самостійних робіт із метою формування самоосвітніх компетентностей учнів»), Новгородський Олександр Миколайович (учитель фізики Боромлянського НВК, науково-методична проблема «Формування інформаційної компетентності особистості шляхом використання текстових завдань на уроках фізики»), Гончаренко Григорій Павлович (учитель фізики Гребениківської ЗОШ, «Формування предметної компетентності особистості шляхом використання інформаційних технологій у навчальному процесі»), Євсюкова Любов Павлівна (учитель фізики Полянського НВК, «Формування компетентностей особистості шляхом застосування інтерактивних технологій»), Нарожна Тетяна Миколаївна (учитель математики СШ №2, науково-методична проблема «Формування ключових компетентностей особистості в процесі вивчення математики методами контролю та самоконтролю»), Співак Євген Петрович (учитель математики СШ № 5, науково-методична проблема «Методи активізації пізнавальної діяльності як засіб формування ключових компетентностей учнів на уроках математики»).

На жаль, не відбулися презентації Портфоліо досягнень учителями математики Костирою Н.Ф. (Білківський НВК) та Гонтаренко Т.А. (Боромлянський НВК).

З дев’яти педагогів, які викладають предмети фізико-математичного циклу, участь у виставці-презентації не взяв лише один – учитель математики тростянецької СШ І-ІІІ ст. № 3 Воробйова С.В.

Бажаємо вчителям, що атестуються, подальших професійних та особистих успіхів, а всім математикам та фізикам Тростянеччини – здоров’я, натхнення, творчих досягнень та благополуччя!

І.С.Дудка, методист з навчальних дисциплін
КЗ ТРР «Районний методичний центр»

Переглядів: 676 | Додав: Methodist | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)