Субота, 20.04.2024, 14:21
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2012 » Червень » 11 » Завершення навчального року для учнів 1-10 класів
10:53
Завершення навчального року для учнів 1-10 класів

Завершення навчального року для учнів 1-10 класів відбулося у загальноосвітніх навчальних закладах Тростянецького району. До учнів на свято завітали гості. Так, в СШ№1 були присутні завідуюча відділом ПДтаЮ Омельчук Е.А. та керівник гуртка Гробов А.

Учнів та вчителів СШ№2 вітати зі святом прийшли завідувачка районним методичним кабінетом Волочаєва Л.А., методист з інноваційних технологій Кузуб П.В., керівник гуртка ПДтаЮ Хижковий О.М.. Волочаєва Л. А. та Хижковий О.М. вручили грамоти учням за високі досягнення у навчанні та суспільному житті школи.

На святі Останнього дзвоника у СШ№3 були присутні методист з навчальних предметів Н.В.Шабельник, керівники гуртків ПДтаЮ Лахтарина Н.С.,Бондаренко Л.О., які привітали учнів та вручили грамоти.

Учнів ЗОШ №4 привітали зі святом начальник станції Смородине Штагер Н.В., заступник начальника локомотивного депо Смородине Батраченко В.О. , керівник гуртка ПДтаЮ ГерасименкоЛ.В..

На святі Останнього дзвоника у СШ№5 були присутні заступник голови Тростянецької райдержадміністрації П.П.Роженко, начальник відділу освіти Тростянецької РДА Н.Л.Новак, директор ПДтаЮ Дерев’янченко А.С.,які вручили грамоти випускникам за активну участь у житті школи.

Учнів та вчителів Боромлянського НВК привітала зі святом секретар сільської ради Бей Н.А.

На свято до дітей Білківського НВК прибули керуючий справами агрофірми «Райз-Максимко» ЛапкоА.М., сільський голова Пономаренко С.М.,депутат районної ради Кулібаба О.А., настоятель Свято-Миколаївської церкви Федоришин В.П.

З вітальними словами до учнів Буймерської ЗОШ звернулись Провозін В.П., директор ПП «Буймерське», який пообіцяв виділити учням кошти на оздоровлення, Комишанський М.М., сільський голова та лікар-педіатр Засоріна Н.О.

На святі останнього дзвоника у Жигайлівській ЗОШ та Люджанському НВК були присутні сільські голови РябоконьВ.Д. та Красніков О.Г.

У Кам’янському НВК учнів зі святом прийшли привітати сільський голова Мазна Л.В., настоятель храму Пресвятої Богородиці Селегень О.Г. та керівник гуртка Палацу дітей та юнацтва Кулібаба О.Д.

У Новгородській ЗОШ на святі Останнього дзвоника були присутні Липченко О.Г,депутат районної ради,голова батьківського комітету школи Левченко Л.М., керівник гуртка Палацу дітей та юнацтва Святенко І.М.

Привітати учнів та учителів Ницахської ЗОШ прибули начальник відділу статистики Тростянецької РДА Кучмій І.М., начальник ветеринарної медицини Шаповал С.Б.

Заступник міського голови Заєць Ю.М., методист РМК відділу освіти Тростянецької РДА Мандрико С.М., та керівник гуртка ПДтаЮ Кривошей В.В. привітали з останнім дзвоником учнів Смородинського НВК.

На святі у Станівській ЗОШ були присутні Манойленко Н.М., начальник управління державної казначейської служби України у Тростянецькому районі Сумської області, голова сільської ради Дудник Ю.О., Манойленко Т.М., секретар сільської ради, голова батьківського комітету школи Міщенко Г.Г., керівник гуртка ПДтаЮ Буднік О.С., учасник бойових дій Лупенко О.Г., Цілуйко Н.С., учитель-пенсіонер.

Переглядів: 621 | Додав: Methodist | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)