Четвер, 09.05.2024, 19:30
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2014 » Березень » 26 » Канікули, канікули, радіє дітвора!
13:03
Канікули, канікули, радіє дітвора!

Канікули, канікули, радіє дітвора!
До нас прийшли канікули!
Ура! Ура! Ура!

Вже відійшли люті морози, і на всьому відчувається подих весни. На вулицях розтанули останні острівці снігу. Настала весна – найщасливіша пора для всіх людей. Все оживає, прокидається від зимового сну. Тепло, сонячно, радісно. З метою організації якісного дозвілля учнівської молоді Тростянецького району у період весняних канікул (24-30 березня 2014 року) у навчальних закладах проводяться різноманітні заходи, що сприяють всебічному розвитку та гармонійному вихованню учнів.

Шкільні музеї та бібліотеки, спортивні зали та спортивні майданчики на подвір’ях навчальних закладів, комп’ютерні класи наповнені дитячим гаміром.

Весняні канікули в Тростянецькій СШ І-ІІІ ст. №1 учні проводять, подорожуючи стежками рідного краю – до гроту Німф, урочища Нескучне. У закладі відбулись літературні ігри школярів. Старшокласники вже готуються до відзначення Дня Перемоги – власними руками виготовляють листівки для ветеранів.

Змістовне й цікаве дозвілля під час весняних канікул організоване і для учнів Тростянецької СШ І-ІІІ ступенів № 2. Так, у навчальному закладі працюють спортивні секції для старшокласників, проводяться спортивні розваги для молодших школярів та учнів основної школи. Традиційно школярі під керівництвом класних керівників, учителів природничих дисциплін здійснюють екскурсійні подорожі до весняного Нескучанського лісу, проводять зустрічі із науковцями Краснотростянецької наукової лісодослідної станції, деруть участь у екологічних акціях – прибирають зони відпочинку у дендропарку, розважаються на свіжому повітрі під весняний пташиний спів. Великою кількістю вражень та позитивних емоцій від екскурсій поділилися з нами учні 3-х класів (класоводи Ващенко І.М. та Підопригора Ю.М.), 7-Б класу (класний керівник Заяц Р.А.).

Учні 8 класу (класний керівник Вадюнка В.М.) завітали до районної бібліотеки, де в рамках Тижня книги взяли участь у розважальній програмі «У колі гумору та жартів» – діти читали гуморески, змагались у жартівливій вікторині. Яскраво провели один канікулярний день, побувавши у районній бібліотеці на Святі дитячої книги, а потів відвідавши міський спортивний майданчик, і учні 1-А та 2-А класів (класоводи Фесенко В.І. та Пояркова С.О.).

Чудово провели час учні навчального закладу у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти – Смірнов Даніїл (4 клас), Пісарєв Богдан (8 клас), Власова Ксенія та Переяслова Інна (6-А клас), Дяченко Надія (6-Б клас), Яценко Анастасія (9-Б клас), Косенко Віталій та Могила Микита (5-А клас), які були запрошені як переможці конкурсу з художньої майстерності в рамках V Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії». Ці діти, які мають особливий талант помічати красу навколишнього світу і передавати її власними засобами – через малюнки, аплікації, вироби із природного матеріалу, – були нагороджені подарунками, один з яких – тематичний альбом конкурсних робіт «Діти малюють дивосвіт».

Учні 6-А класу (класний керівник Арнаутова О.В.) залишились у захваті від екскурсії до Тростянецького краєзнавчого музею, розширивши свої знання про історію рідного краю, його культуру та видатних людей.

Учні 3-А, 3-Б, 9-А класів Тростянецької СШ І-ІІІ ст. № 3 побували на екскурсії до весняного лісу. Програми екскурсійних подорожей достатньо насичені та різноманітні – від розповіді про місцевий ландшафт, види рослин до ігор на свіжому повітрі та змагань. Десятикласники переглядали фільми в Тростянецькому 3D-кінотеатрі. Серед учнів 9 класів були проведені змагання з міні-футболу.

Діти 6 класу Тростянецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 ходили на екскурсію до урочища Веселе, спостерігали за красою навколишнього середовища, вивчали видове різноманіття ранньовесняних квітів, училися розрізняти дерева, повторили правила поведінки в природі, грали в рухливі ігри. Класний керівник провела цікаві вікторини: «Чи добре ти знаєш ліс?», «Голос пташки».

З учнями 5-Б класу Тростянецької СШ І-ІІІ ст. № 5 була проведена інтелектуальна гра «Зоряна година», 10-Б – краєзнавчий експрес «Тростянеччина туристична». Учні 10-А класу разом із класним керівником Романенко І.І. здійснили екскурсію до м. Суми, де відвідали краєзнавчий музей, парк Горького, побували на виставі у театрі ім. Щепкіна. Молодші школярі – учні 2-Б та 3-А класів – завітали до Тростянецького 3D-кінотеатру, де переглянули мультфільми. Шкільні весняні канікули ще тривають. Ще багато різних заходів буде проведено для учнів Тростянецького району. 31 березня школярі повернуться за учнівські парти сповнені сил та енергії для завзятої праці у царині шкільних наук.

Петро Васильович Кузуб,виконуючий обов’язки
начальника відділу освіти
Тростянецької районної державної адміністрації

 

Переглядів: 959 | Додав: Methodist | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)