Четвер, 09.05.2024, 05:55
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2014 » Березень » 27 » Канікули, канікули, співає все навколо!
16:08
Канікули, канікули, співає все навколо!

Канікули, канікули, співає все навколо!
Канікули, канікули, канікули у школі!

Ось і добігають до кінця весняні канікули. Та робота щодо організації якісного дозвілля школярів у навчальних закладах Тростянецького району триває. Змістовно й весело проводять весняні канікули учні сільських навчальних закладів. Прикладом цього є численні цікаві заходи, які проходять у школах Тростянецького району.

У Гребениківській ЗОШ І-ІІІ ступенів кипіла робота: під керівництвом учителя Гончаренка Г.П. учні 7 класу на засіданні гуртка інформатики навчалися створювати поштову скриньку; восьмикласники мандрували в цікавому світі хімії (учитель Карпенко Л.І.); четвертокласники зі своїм класним керівником Кошлатою Н.І. провели конкурс ерудитів «Хочу бути царем Математики», а старшокласники під керівництвом учителя фізичної культури Шведом О.В. залюбки грали в футбол.

Боромлянський НВК: ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ завжди славився цікавими заходами, які проводяться в закладі, як в урочний, так і в канікулярний час. Про їх змістовне дозвілля подбали вчителі та шкільний бібліотекар. 26 березня 2014 року в закладі відбувся конкурс для учнів початкових класів «Оригінальні закладинки» (бібліотекар Білик Г.М.). Засідання учнівського самоврядування «Лідери майбутнього» провела Сівовол Т.М., заступник директора з виховної роботи, а заняття гуртка «Умілі руки» з учнями 4 класу – учитель Яресько Л.В. У закладі також пройшов шкільний турнір із шахів, який зібрав близько 20 вихованців (керівник гуртка Литвин О.В.). Учні 8 та 11 класів із задоволенням здійснили похід до весняного лісу.

У Білківському НВК: ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ вважають, що весну приносять на своїх крилах перелітні птахи, тому у школі була проведена акція «Пташина домівка» та конкурс малюнків до Дня зустрічі птахів. Учні з допомогою батьків майстрували будиночки для пернатих друзів. Найактивнішими були учні 3 класу (класовод Тарасенко Н. І.). 1 квітня, у Міжнародний день птаха, учні та педагоги школи розмістять шпаківні у шкільному садку та на території села.

Учні 7 класу Буймерської ЗОШ І-ІІІ ступенів здійснили подорож рідним краєм, під час якої найяскравіші враженнями справили покинуте «житло» лисиці, а також «будівельна майстерність» бобрів. Діти захоплено грали в різні ігри, ділилися враженнями, милувалися першими квітами. Школярі повернулися додому із великим багажем позитивних емоцій.

Не для всіх учнів Жигайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів канікули майорять лише відпочинком. Волонтери, учні 7-11 класів, здійснили прибирання території Меморіалу Слави. Діти працювали дружно, злагоджено. Результат роботи – охайно прибрані клумби, доріжки та майданчик Меморіалу.

Цікаве заняття у формі екскурсії з теми «Ліс – наше багатство!» було проведено у Новгородській ЗОШ І-ІІІ ступенів (вчитель біології – Яценко Г.В.), у результаті якого діти чітко усвідомили, що втручання людини в чудовий світ природи має бути обережним і дбайливим. Адже природа – це казка, яку треба читати серцем! Після екскурсії школярі забажали відтворити свої враження та емоції від спілкування з природою у малюнках та віршах.

У Люджанському НВК: ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ проведено спортивні змагання з міні-футболу, участь у яких охоче взяли учні 5-9 класів. Молодші школярі взяли активну участь у веселих розважальних рухливих іграх на свіжому повітрі.

Людно на весняних канікулах у Смородинському НВК. Учні оформляли шкільну газету до Дня здоров’я (педагог-організатор Логвіненко Т.В.), займалися в гуртку «Український килимок» (учитель Кравченко Т.Д.), провели Свято зустрічі птахів (учитель Шевченко О.М.), засідання круглого столу «Від навчальної задачі до творчості» (учитель Давидова С.О.).Також школярі подорожували літературними стежками сучасної дитячої літератури. Бібліотекар Світлична С.В. ознайомила учнів з творами О.Бусенко; педагог-організатор Логвіненко Т.В. провела заняття гуртка «Академія Саморобкіна». Молодші школярі разом з учителем Карповою Т.П здійснили цікаву мандрівку «Про що мені розповіла екологічна стежина з дому до школи?». В рамках першості навчально-виховного комплексу проходили змагання з міні-футболу та тенісу (Світлична С.В.).

Шкільні весняні канікули тривають і у решти навчальних закладах. Педагогами ще буде проведено багато різноманітних заходів, мета яких – сприяти всебічному та гармонійному розвитку особистості дитини.

Петро Васильович Кузуб,
виконуючий обов’язки начальника відділу освіти
Тростянецької районної державної адміністрації

А.Г.Жмурко,
методист з позашкільної,
позакласної та виховної роботи
КЗ ТРР «Районний методичний центр»

1

Переглядів: 921 | Додав: Methodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)