П`ятниця, 19.04.2024, 02:54
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2014 » Травень » 30 » Свято Останнього дзвоника на Тростянеччині
10:19
Свято Останнього дзвоника на Тростянеччині

Cвяткування Останнього дзвоника в Тростянецькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 1 розділили почесні гості – заступник голови Тростянецької районної державної адміністрації Пиво Володимир Олександрович, завідувач психолого-медико-педагогічною консультацією комунального закладу Тростянецької районної ради «Районний методичний центр» Касьяненко Світлана Іванівна та методист комунального позашкільного навчального закладу Тростянецької районної ради «Палац дітей та юнацтва» Лапіна Олена Миколаївна. За творчість, наполегливість і результативність у навчанні та роботі, високі досягнення у різноманітних конкурсах учні та вчителі школи отримали подяки, дипломи, грамоти від адміністрації навчального закладу, відділу освіти Тростянецької районної державної адміністрації, управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації. По завершенню урочистої лінійки випускників запросили на останній для них шкільний урок.

Попереду випускників чекає багато випробувань. Тож побажаємо їм знайти той шлях, яким кожен із них дістанеться до омріяної мети та займе важливу значиму роль у нашій славній країні з величною назвою Україна!

 

Урочистою ходою 33-х випускників, учнів 11-А та 11-Б класів, на чолі з класними керівниками, учителями історії Юшковою Наталією Володимирівною, математики та фізики Нарожною Тетяною Миколаївною, під бурхливі оплески школярів, їх батьків, педагогів та гостей розпочалося свято Останнього дзвоника у Тростянецькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 2.

За доброю традицією учасники свята вшанували пам’ять тих, хто врятував нашу землю від фашистських загарбників у роки Великою Вітчизняної війни. Право покласти квіти до пам’ятника загиблих воїнів надали учням 9-х класів – Зленко Катерині, Чубакову Сергію, Заікіній Анні та Сосєдському Андрію.

У своєму вітальному виступі директор школи Бурлака Світлана Миколаївна висловила глибоку подяку за натхненну працю колективу навчального закладу, який забезпечив оптимальні умови для змістовної організації навчально-виховного процесу, оголосили найвагоміші якісні показники 2013-2014 навчального року, зазначивши, що гордістю школи є 6 «золотих» медалістів – Бова Катерина, Сокол Ольга, Бєлокопитова Юлія, Помазановська Софія, Пронь Наталія, Куделя Марина, – та один «срібний» – Купріянов Богдан, 78 учнів 2-4-х, 5-8-х та 10-11-х класів, що засвідчили високий рівень навчальних досягнень і нагороджуються Похвальним листом, 27 учнів, які здобули 47 перемог у районних етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін, з них троє – Волошина Тетяна, Коваль Марина та Бєлокопитова Юлія – стали переможцями обласних етапів. Також очільник навчального закладу відмітила успіхи і тих школярів, які є активними у культурно-масовому та спортивному житті школи, беруть участь та перемагають у різних інтелектуальних конкурсах районного, обласного та всеукраїнського рівнів. Завершуючи свій виступ, директор школи побажала учням молодших та середніх класів гарного та змістовного відпочинку, випускникам – вдалого старту в самостійне життя, успіхів у здійсненні задумів та мрій.

Церемонію вручення нагород відкрила заступник директора з навчально-виховної роботи Громова Віра Іванівна – учні отримали Похвальні листи за успіхи у навчанні, сертифікати, дипломи, цінні подарунки за участь та перемоги у дитячих інтелектуальних конкурсах та спортивних змаганнях. За тісну співпрацю та матеріальну підтримку у справі розвитку навчального закладу подяку оголошено голові батьківського комітету Підбудському Юрію Олександровичу.

Серед гостей, які завітали на свято Останнього дзвоника, – голова Тростянецької районної державної адміністрації Комлик Олександр Миколайович, міський голова Бова Юрій Анатолійович, директор комунального закладу Тростянецької районної ради «Районний методичний центр» Волочаєва Лариса Анатоліївна, методист комунального позашкільного навчального закладу «Палац дітей та юнацтва» Бездітько Алла Олександрівна. У кожній їх палкій промові звучали щирі привітання із завершенням навчального року та побажання здоров’я, вагомих успіхів, миру та непохитної віри у щасливе майбутнє. Грамоти відділу освіти Тростянецької районної державної адміністрації були вручені педагогам – переможцям та призерам районної виставки-презентації «Портфоліо досягнень сучасного педагога» учителям світової літератури Бєлокопитовій В.С. та Таран А.В., початкових класів Фесенко В.І., математики Нарожній Т.М., районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» учителю світової літератури Таран А.В. та початкових класів Підопригорі Ю.М., за вагомі результати у професійній діяльності – учителям історії та правознавства Герасимовській Н.В., музичного мистецтва Бабіній Г.І., географії Гулаковій Т.І., початкових класів Підопригорі Ю.М., учню-переможцю спартакіади з військово-прикладних видів спорту Хижковому Богдану, дипломи управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації – учням-переможцям ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін Волошиній Тетяні, Коваль Марині та Бєлокопитовій Юлії, подяки – педагогам, що здійснили їх підготовку, – учителям правознавства Герасимовській Н.В. та географії Гулаковій Т.І., диплом обласної громадської організації – Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» – учню 7-Б класу Ященко Олександру за участь у обласному конкурсі-фестивалі «Таланти багатодітної родини». Подарунок на добру згадку про участь у фінальному етапі районного турніру для творчо обдарованих учнів 11-х класів «Інтелектуал – 2014» отримала талановита випускниця Бєлокопитова Юлія.

Свято продовжилось вітальними словами найменших – першокласників, які подарували випускникам символічні дзвіночки.

Прощальна пісня випускників, квіти для вчителів… І, нарешті, лунає ОСТАННІЙ ДЗВОНИК. Попереду – початок нової дороги, нові вершини та нові досягнення…

 

Радість і сум переповнювали учнів та педагогів Тростянецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 на святі Останнього дзвоника. Урочисто, змістовно, творчо було організовано та проведено лінійку. З вітальним словом та словом подяки до учнів, батьків та педагогів звернулися заступник голови Тростянецької районної державної адміністрації Слобожанський І.І., методист з позашкільної, позакласної та виховної роботи комунального закладу Тростянецької районної ради «Районний методичний центр» Жмурко А.Г., редактор газети «Новини Тростянеччини» Зленко П.А., методист комунального позашкільного навчального закладу Тростянецької районної ради «Палац дітей та юнацтва» Лантух О.Г.

Лампак Л.І., директор школи, спільно з гостями підвела підсумки проведеної роботи за 2013-2014 навчальний рік, результати якої підкреслили вагомі досягнення колективу. За здобуті перемоги у Всеукраїнських, обласних, районних конкурсах, змаганнях та фестивалях директор школи вручила грамоти, подяки та похвальні листи – і учням, і педагогам, а також висловила щиру подяку колективу, учням, батькам, спонсорам за постійну та плідну співпрацю!

 

Яскраві квіти, пташиний спів та теплий весняний вітер принесли свято Останнього дзвоника і до Тростянецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4.

Відкрила святкову лінійку директор школи Заїка О.М. Вона привітала всіх учнів із закінченням навчального року та нагородила найуспішніших грамотами та Похвальними листами за високі досягнення в навчанні.

До школи завітали багато почесних гостей – начальник депо станції Смородине Бегменко В.О., заступник начальника КМС по РЗП Ковальов М.О., начальник Смородинської дистанції колії Зубко В.І., заступник начальника станції Смородине Світенко О.Б., методист з бібліотечних фондів КЗ ТРР «Районний методичний центр» Михайленко Т.М., культорганізатор ПДтаЮ Овєчкіна О.К.

Гості привітали школярів із закінченням навчального року та побажали їм цікавих і веселих літніх канікул, випускникам – зичили правильного вибору життєвої дороги, уміння застосувати знання, набуті в стінах рідного закладу, досягнути своєї мрії. Начальник Смородинської дистанції колії Зубко В.І. подарував для пришкільного табору відпочинку спортивний інвентар. Заступник начальника станції Смородине Світенко О.Б. надав спонсорську допомогу адміністрації школи у вигляді канцтоварів.

Михайленко Т.М., методист з бібліотечних фондів КЗ ТРР «Районний методичний центр», вручила грамоти відділу освіти учителям, які здобули призові місця в районній виставці-презентації «Портфоліо педагогічних досягнень сучасного педагога – 2014» – Півень Н.О. (І місце), Худолій Н.І. (ІІ місце), Заїці Г.В. (ІІ місце), у районному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» – учителю початкових класів Півень Н.О.

Шкільне подвір’я було прикрашене державною символікою: стрічками, квітами, повітряними кульками. Більшість учнів були одягнені у вишиванки. Котко Ірина, учениця 9 класу, заспівала пісню «Україна-мати», у якій прославляла мир, волю та щасливе свято в Україні.

Багато гарних слів лунало цього дня на адресу випускників. Їх вітали найменші учні – першокласники. Наприкінці урочистої лінійки надали слово випускникам, які дякували вчителям, своїм батькам за неоціненні знання, отримані під час навчання в школі, за їх любов та терпіння. І звичайно, яке ж свято без прощального вальсу.

Пролунав останній дзвоник… Випускники, запустивши в небо кульки, поспішили на останній у стінах рідного закладу урок. Тож сподіваємось, що вони оберуть вірний шлях у житті, і знання, які здобули в школі, їм знадобляться в подальшому. Іншим же учням хочеться побажати вдалого відпочинку влітку, аби з новими силами розпочати новий навчальний рік.

 

«Останній дзвоник» – свято, що стало чудовою традицією і для родини Тростянецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5, родини, яку об’єднує любов і повага, наполеглива праця та її високі результати. Цей день сповнений сонячним теплом та яскравими посмішками.

35 випускників школи відлітають у самостійне доросле життя. На урочисте свято до школярів завітали заступник начальника управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації Олександр Володимирович Кукса, провідний спеціаліст управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Валентина Іванівна Куколь, голова Тростянецької районної ради Олександр Миколайович Олійник, виконуючий обов’язки начальника відділу освіти Тростянецької районної державної адміністрації Петро Васильович Кузуб, директор комунального позашкільного навчального закладу Тростянецької районної ради «Палац дітей та юнацтва» Антоніна Сергіївна Деревянченко, голова батьківського комітету школи Валерій Анатолійович Гусєв.

Почесні гості вручили учням та педагогам навчального закладу, які засвідчили вагомі досягнення у навчанні та професійній діяльності, нагороди – грамоти та подяки управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, відділу освіти Тростянецької районної державної адміністрації, побажали щасливої життєвої долі та вагомих успіхів.

Переглядів: 1544 | Додав: Methodist | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)