Вівторок, 23.04.2024, 12:49
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2014 » Травень » 30

Дорогі учні! Шановні педагоги та батьківська громадськість!

Щиро вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника! Для багатьох вихованців він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо вам набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду шкільні роки найбільш безтурботна та щаслива пора, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями й здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями життя та справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам упевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій!

Ми глибоко вдячні педагогам і батькам, які вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання, своєю любов'ю та невтомною працею допома ... Читати далі »

Переглядів: 640 | Додав: Methodist | Дата: 30.05.2014 | Коментарі (0)

Cвяткування Останнього дзвоника в Тростянецькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 1 розділили почесні гості – заступник голови Тростянецької районної державної адміністрації Пиво Володимир Олександрович, завідувач психолого-медико-педагогічною консультацією комунального закладу Тростянецької районної ради «Районний методичний центр» Касьяненко Світлана Іванівна та методист комунального позашкільного навчального закладу Тростянецької районної ради «Палац дітей та юнацтва» Лапіна Олена Миколаївна. За творчість, наполегливість і результативність у навчанні та роботі, високі досягнення у різноманітних конкурсах учні та вчителі школи отримали подяки, дипломи, грамоти від адміністрації навчального закладу, відділу освіти Тростянецької районної державної адміністрації, управління освіти і науки Сумської обласної держав ... Читати далі »

Переглядів: 1545 | Додав: Methodist | Дата: 30.05.2014 | Коментарі (0)

Барвисте різномаїття квітів, радісні обличчя, сльози на очах батьків, привітання, настанови та побажання не забувати шкільний поріг – все це закарбується в душу кожного випускника, адже це свято останнього дзвоника, що пролунав 30 травня 2014 року для школярів Новгородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Традиційно свято розпочалося із урочистого звучання Державного Гімну України. Випускники школи та класний керівник Бочерова Ірина Миколаївна одягли національні вишиванки, що стало прикладом справжнього патріотизму та любові до України.

На святі присутні гості: методисти КЗ ТРР «Районний методичний центр» Дудка Ірина Сергіївна та Панічева Яна Володимирівна, методист КЗ ТРР «Палац дітей та юнацтва» Савченко Юлія Юріївна, голова батьківського комітету Левченко Надія Миколаївна, які побажали всім ... Читати далі »

Переглядів: 871 | Додав: Methodist | Дата: 30.05.2014 | Коментарі (0)

План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)