П`ятниця, 19.04.2024, 17:39
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2014 » Травень » 30 » Свято Останнього дзвоника на Тростянеччині
10:18
Свято Останнього дзвоника на Тростянеччині

Барвисте різномаїття квітів, радісні обличчя, сльози на очах батьків, привітання, настанови та побажання не забувати шкільний поріг – все це закарбується в душу кожного випускника, адже це свято останнього дзвоника, що пролунав 30 травня 2014 року для школярів Новгородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Традиційно свято розпочалося із урочистого звучання Державного Гімну України. Випускники школи та класний керівник Бочерова Ірина Миколаївна одягли національні вишиванки, що стало прикладом справжнього патріотизму та любові до України.

На святі присутні гості: методисти КЗ ТРР «Районний методичний центр» Дудка Ірина Сергіївна та Панічева Яна Володимирівна, методист КЗ ТРР «Палац дітей та юнацтва» Савченко Юлія Юріївна, голова батьківського комітету Левченко Надія Миколаївна, які побажали всім присутнім міцного здоров’я та благополуччя, гарних та цікавих літніх канікул, а випускникам – успішного проходження зовнішнього незалежного оцінювання, щасливої життєвої дороги, особистих перемог у реалізації творчих планів і задумів, завзяття та оптимізму. За високі досягнення на районному рівні учням та педагогам школи були вручені грамоти та подяки.

Щирі слова побажань лунали цього дня і від директора школи Запаски Валентини Василівни, яка привітала всіх присутніх зі святом останнього дзвоника та вручила майже кожного школяреві нагороди за досягнення у навчанні та за активну участь у конкурсах різних рівнів.

Під мелодичний спів шкільного дзвоника закінчилося свято, наповнене дитячими усмішками та мріями, які, віримо, неодмінно збудуться!

 

Урочисто та змістовно пройшло свято Останнього дзвоника у Білківському навчально-виховному комплексі: загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів -дошкільному навчальному закладі.

На святі були присутні голова Більківської сільської ради Пономаренко С.М, священник місцевого храму святого Миколая отець Володимир, директор ЧП «Ванга» Красніков В.Б., депутат районної ради  Кулібаба О.А., головний спеціаліст відділу освіти Горбачова О.М., які  привітали випускників та побажали їм знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. 

Зі словами привітання виступила директор школи Маленко Л.Б., яка сказала теплі слова подяки вчителям та нагадала, що для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул, тож побажала учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

Стало доброю традицією школи дарувати подарунки випускникам від кожного класу. В цьому році одинадцятикласники від своїх менших товаришів отримали квітку-семиквітку для здійснення бажань, привітання Весни-красуні та її братів весняних місяців, кораблик для далекого плавання, а учні 10-х класів вручили своїм старшим товаришам дзвіночки.

 

У мальовничому селі Люджа відбулося свято Останнього дзвоника, трішки сумного та одночасно радісного свята для учнів та учителів. Випускниками Люджанського навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів - дошкільного навчального закладу стали четверо учнів 9-х класів.

Директор школи Панов Валентин Васильович поздоровив учителів, учнів та батьків зі святом та нагородив учнів Всеукраїнських конкурсів Лелека та Левенятко сертифікатами. Методист КЗ ТРР «РМЦ» Сумцов Дмитро Олександрович, вітаючи громаду з нагоди свята, вручив подяку колективу Люджанського НВК за якісну підготовку та високий рівень проведення районного семінару-практикуму вчителів фізики загальноосвітніх навчальних закладів.

До слів привітання також приєдналися начальник районної юстиції Пилипець Володимир Тимофійович, депутат Тростянецької районної ради Сотніков Василь Гаврилович, голова Люджанської сільської ради Красніков Олег Григорович.

 

Урочисто відбулося Свято Останнього дзвоника у Боромлянському навчально-виховному комплексі: загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів - дошкільному навчальному закладі. Завітали привітати учнів та вчителів із закінченням навчального року заступник голови Тростянецької районної ради Липченко О.Г., начальник відділу культури Тростянецької районної державної адміністрації, Заслужений діяч культури України Перетятько В.І., начальник управління ветеринарної медицини у Тростянецькому районі Шаповал С.Б., завідувач сектором надзвичайних ситуацій Тростянецької районної державної адміністрації Фатєєв С.П., сільський голова Романіка В.М., депутат обласної ради, голова правління ТДВ «Маяк» Мельник В.І., керівник гуртка комунального закладу Тростянецької районної ради "Палац дітей та юнацтва" Риженко Н.І., настоятель Хрестовоздвиженського храму отець Ярослав, методист комунального закладу Тростянецької районної ради «Районний методичний центр» Разбєйко Л.В.

Навчальний заклад здавна підтримує свої славні традиції у навчанні та вихованні підростаючого покоління. І, як наслідок – високі успіхи учнів та вчителів. Дипломами ІІ та ІІІ ступеня управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації були нагороджені учні, переможці ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін - Кірнос Катерина, Кірнос Сергій, Єсипенко Олександр, Баламут Наталія, а педагоги, які їх підготували, Білоус С.М., Воловик С.І., Євтєєв В.Б., Новгородський О.М. отримали подяки управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації. Грамотами відділу освіти Тростянецької районної державної адміністрації були нагороджені учителі - переможці районної виставки-презентації «Портфоліо сучасного педагога»  Білоус С.М. і Липченко Т.А. та вчителі, які підготували учнів навчального закладу до конкурсу «Майстер української орфографії»,  Билинка Н.С., Топчій С.М., Беркаш Н.А., Колодяжна Л.А., Яресько Л.В.

 

Сьогодні пролунав останній дзвоник для школярів Смородинського навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів - дошкільного навчального закладу. Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять у школі та про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул. Країна Знань перегортає ще одну сторінку освітянського літопису.

З якими успіхами учні школи підійшли до завершення навчального року повідомила заступник директора з навчально-виховної роботи Круподер Алла Миколаївна. Також зазначила, що вихованці традиційно є активними учасниками районних та обласних предметних олімпіад, конкурсів. Значні досягнення мають школярі у спортивних змаганнях, що відбуваються як у школі, так і на районному рівні.

З привітальним словом звернувся до учнів директор навчального закладу Нужненко Олександр Вікторович, який вручив Похвальні листи учням за високі досягнення в навчанні.

Привітала учнів, батьків та вчителів зі святом методист комунального закладу Тростянецької районної ради «Районний методичний центр» Мандрико Світлана Миколаївна та вручила грамоти й подяки вчителям за участь у фахових конкурсах.

Серед запрошених була методист комунального позашкільного навчального закладу Тростянецької районної ради «Палац дітей та юнацтва» Мірошниченко Оксана Анатоліївна, яка привітала присутніх зі святом та нагородила учнів грамотами за активну участь у позашкільних заходах.

На свято завітав представник обласного депутата Мірошниченка М.В. Мисенко Володимир Павлович, який побажав гарного літнього відпочинку та подарував набір спортивного інвентарю для пришкільного оздоровчого табору.

Із завершенням навчального року кожен учень отримав ті знання, на які розраховував. Щира вдячність учителям за те, що вони постійно передають вихованцям глибокі знання, уміння та навички.

Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.

 

У Гребениківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів у святковій атмосфері на урочистій лінійці пролунала мелодія останнього дзвоника 2013-2014 навчального року.

Адміністрація школи нагородила учнів-переможців олімпіад та змагань грамотами і подарунковими сертифікатами.

Присутніх щирими слова вітали Кулик Любов Іванівна, голова аграрного товариства ім. Шевченка, Гончаренко Світлана Миколаївна, методист комунального закладу Тростянецької районної ради «Районний методичний центр». Вони звернулися до випускників, школярів, батьків та педагогів з найтеплішими вітаннями й щирими побажаннями добра, щастя, здоров‘я, успіхів.

 

На свято Останнього дзвоника у Буймерську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів завітали сільський голова Комишанський М.М., директор ПП «Буймерське» Провозін В.П. Вони привітали випускників, бажаючи успіхів у подальшому навчанні і здобуванні професії та з початком дорослого життя, а школярам веселого відпочинку.

 

 

 

 

Переглядів: 870 | Додав: Methodist | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)