Субота, 20.04.2024, 02:50
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2013 » Серпень » 29 » Вітання!!!
19:10
Вітання!!!

Шановні учні, педагоги, батьки!

Щиро вітаємо Вас із Днем знань!

Перше вересня – це особливе свято, тому що це – День знань, це свято змін, свято позитивного розвитку, свято пізнання нового та невідомого водночас, зі збереженням зв'язку з минулим.

Сьогодні, відповідно до «Національної стратегії розвитку освіти в Україні на 2012-2021 рр.», освіта належить до найважливіших напрямків державної політики України, це стратегічний ресурс соціально-економічного, культурного й духовного розвитку суспільства, що направлений на поліпшення добробуту людей, забезпечення національних інтересів, зміцнення міжнародного авторитету й формування позитивного іміджу нашої держави, створення умов для самореалізації кожної особистості, адже якісна освіта є необхідною умовою забезпечення сталого демократичного розвитку суспільства, консолідації всіх його інституцій, гуманізації суспільно-економічних відносин, формування нових життєвих орієнтирів особистості.

Саме тому, напередодні Дня знань, хочемо особливо теплими словами привітати всіх людей, які мають безпосереднє відношення до освіти. Яким виросте молоде покоління, такою й буде наша держава. Бажаємо Вам, дорогі друзі, міцного здоров'я, щастя, радості, а також невичерпної енергії та натхнення, сіючи нові знання в юні душі, а зерна науки нехай зростуть урожаєм мудрості. Нехай завжди з Вами буде поруч підтримка й розуміння Ваших близьких, знайомих та колег. А учням – міцного здоров’я та щирого прагнення до нових знань. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок.

Зі святом Вас!

З повагою,
Голова Тростянецької районної державної адміністрації
Холодов Е.В.

З повагою,
голова Тростянецької районної ради
Олійник О.М.


Шановна освітянська громадо!

Щиро вітаю кожного з Вас із Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти й людяності. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, а значить – жити.

Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони – це сила. Переконана, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

Вельмишановним педагогам бажаю творчих успіхів, здоров’я, родинного затишку. Нехай учні радують Вас хорошими знаннями, гарною поведінкою, повагою, а найголовніше – успішно опановують найважливішу науку на землі: бути Людиною. Нехай Ваша щоденна самовіддана, титанічна праця примножує добро у світі, буде легкою і радісною від щедрої любові до вихованців та колег, повниться світлою вірою у свої сили, адже немає більш високого призначення на землі, ніж бути Учителем!

Бажаю, щоб цьогорічний Першовересень був сонячним, ніс добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

З повагою,
начальник відділу освіти, молоді та спорту Тростянецької районної
державної адміністрації Лампак Л.І.


Дорогі освітяни, діти, батьки!

Прийміть найщиріші вітання з початком нового навчального року – Днем знань.

Найкращі миті життя людини пов’язані зі школою, з ім’ям учителя, з його відданістю та безкорисливою працею. Тож тільки вчитель своїми знаннями, сумлінністю, професіоналізмом, умінням плекає майбутнє нашої держави.

Усім, хто в цей день прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю здійснити свою мрію, досягти своєї мети у житті, провести навчальний рік цікаво та плідно, у взаєморозумінні з учителями та батьками, зустріти добрих та надійних друзів.

Шановні колеги! Низький уклін Вам і шана за працю!Хай міцне здоров’я стане підґрунтям для щоденних творчих здобутків, а кожен урок – шедевром педагогічної майстерності та насолодою для дітей від отриманих знань. Хай Ваші рідні й близькі будуть здоровими, доля – прихильною, Україна – заможною!

З повагою,
голова районного комітету профспілки працівників освіти
Соломахіна В.О.

Переглядів: 903 | Додав: Methodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)