Четвер, 02.05.2024, 00:52
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2013 » Серпень » 23

Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін – один із чинників, що підтверджує учнівські досягнення. 2013 року у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів узяли участь 46 учнів із 8 навчальних закладів району. Найбільша їх кількість – із Тростянецької СШ № 5 (25 учнів).

Учасники ІІІ етапу олімпіад посіли три ІІ-х та чотирнадцять ІІІ-х місць. Це третій результат серед районів Сумської області. Найвищі результати ІІІ етапу олімпіад у Коваль Марини, учениці 9 класу Тростянецької СШ № 2 – ІІ місце з правознавства (вона ж є учасником і ІV етапу), Григор’єва Володимира, учня 10 класу Тростянецької СШ № 5 – ІІ місце з хімії, Холодова Владислава, учня 11 класу Тростянецької СШ № 5 – ІІ місце з інформатики.

По 2 призові місця мають 2 учасники: Холодов Владислав, Тростянецька СШ № 5 (ІІ місце з інформатики, ІІІ місце з фізичної культури), Рижков Олексій, Смородинський НВК (ІІІ-і місця з математики та фізики).

Стовідсот ... Читати далі »

Переглядів: 743 | Додав: Methodist | Дата: 23.08.2013 | Коментарі (0)

На виконання доручень Президента України Віктора Януковича в районі створюються належні умови для забезпечення доступності дошкільної освіти. Сьогодні на Тростянеччині поліпшується демографічна ситуація, збільшується кількість дошкільнят, тому діяльність педагогічних колективів, відділу освіти, молоді та спорту спрямовано на забезпечення дітей місцями в дошкільних навчальних закладах.

Рішенням колегії Міністерства освіти і науки України розпочато впровадження системи електронної реєстрації до дитячих садків у Сумській області, з 1 вересня 2013 року черга до дитсадків тепер буде електронною, і для того, щоб включити до неї дитину, не потрібно йти до керівництва закладу. Батьки самі можуть обрати дошкільний заклад у потрібному районі. Через Інтернет-ресурс можна ознайомитись і з роботою садка, спеціалізацією закладу та його колективом на офіційній сторінці ДНЗ. Обов’язковою умовою зараху ... Читати далі »

Переглядів: 749 | Додав: Methodist | Дата: 23.08.2013 | Коментарі (0)

Перед сучасною шкільною освітою постає завдання не тільки надавати готову інформацію дітям, а й навчити їх мислити, розвивати особистісні якості.

Носієм змісту освіти, засобом його реалізації є шкільний підручник, який реалізує виховні завдання, формує свідомість учня, його національну самобутність, патріотизм, орієнтує на ті норми моралі, які виробило людство впродовж століть. У підручнику систематично викладаються основи знань в певній області на сучасному рівні досягнень науки і культури, це основний і провідний вид навчальної літератури, що відповідає цілям і завданням вчення.

Шкільні бібліотеки загальноосвітніх навчальних закладів Тростянецького району у минулому навчальному році отримали понад 8 тисяч підручників, що на 2 тисячі примірників більше, ніж у попередньому. Це підручники для 1-х та 2-х класів, що перейшли на новий Державний стандарт початкової освіти.< ... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: Methodist | Дата: 23.08.2013 | Коментарі (0)

«… усі діти мають право на освіту,
і, як наслідок цього, право на прогрес»
Конвенція ООН «Про права дитини»

На виконання Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», наказів Міністерства освіти і науки України, з метою поліпшення діагностування дітей з вадами психофізичного розвитку, відбору їх до спеціальних навчально-виховних, лікувальних закладів відповідного типу і визначення для них адекватних форм психолого-педагогічної та соціально-медичної, корекційної і реабілітаційної допомоги розпорядженням голови Тростянецької районної державної адміністрації від 07.08.2013 року за № 361-ОД при відділі освіти, молоді та спорту створена психолого-медико-педагогічна консультація (ПМПК), яка почала свою діяльність з 12.08.2013 року на чолі з завідувачем – Касьяненко С. І.

ПМПК – це діагностико-корекційна структура, що функціонує у системі освіти Тростянецького району. До сфери діяльності ПМПК належить здійснення комплек ... Читати далі »

Переглядів: 1163 | Додав: Methodist | Дата: 23.08.2013 | Коментарі (0)

План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)