Середа, 24.04.2024, 17:37
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2013 » Вересень » 3 » 1 Вересня – День знань – особливе свято!
10:52
1 Вересня – День знань – особливе свято!

1 Вересня – День знань – особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, шкільне подвір’я потопає у різнобарв’ї квітів, звідусіль лунають теплі привітання i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!

День знань урочисто відсвяткувала і велика родина Тростянецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2, яку напередодні очолила новий директор – Бурлака Світлана Миколаївна. Це свято традиційно об’єднало учнів, їх батьків, педагогів та інших працівників навчального закладу, колишніх учителів, усіх тих, для кого 1 Вересня – це свято, що не залишає байдужим.

На святкову лінійку до навчального закладу завітали голова Тростянецької районної державної адміністрації Едуард Вікторович Холодов та міський голова Юрій Анатолійович Бова.

Голова райдержадміністрації Едуард Вікторович Холодов у своїй промові щиро привітав усіх зі святом, подякував педагогам, батькам та спонсорам за докладені зусилля для якісної підготовки навчального закладу до нового 2013-2014 навчального року, побажав успіхів у праці та навчанні, нагородив педагогічний колектив грамотою Тростянецької районної державної адміністрації за високий професіоналізм в організації роботи з розвитку творчих здібностей школярів, вагомі результати у підготовці інтелектуально обдарованих учнів до Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін та високий результат за підсумками рейтингового оцінювання діяльності освітніх установ Тростянеччини із реалізації районної програми «Обдарована молодь» у 2012-2013 навчальному році.

Теплі слова на адресу педагогів, побажання школярам сміливо та впевнено йти дорогою знань до розуму та мудрості прозвучали від міського голови Юрія Анатолійовича Бови.

Велику дружню родину Тростянецької спеціалізованої школи № 2 привітала Лариса Анатоліївна Волочаєва, завідувач районного методичного кабінету, вручила нагороди – грамоти відділу освіти, молоді та спорту Тростянецької районної державної адміністрації за активне сприяння організації змістовної та якісної роботи районного методичного кабінету в напрямку підвищення професійної майстерності педагогів, впровадження інновацій в управлінську діяльність та навчально-виховний процес Громовій Вірі Іванівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи, та Бєлокопитовій Валентині Сергіївні, учителю світової літератури.

Вітаючи школярів із Днем знань, керівник гурткової роботи Палацу дітей та юнацтва Алла Олександрівна Бездітько запросила всіх учнів для розвитку їх здібностей навчатися у позашкільному закладі.

З напутніми словами до школярів та вчителів звернулася директор Світлана Миколаївна Бурлака, яка підкреслила, що школа сьогодні оновлюється за змістом, і учні перших, других та п’ятих класів будуть навчатися за новими Державними стандартами, вивчати нові предмети, працювати з новими підручниками, а всім побажала міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань.

Свято закінчилось… Але залишилися у пам’яті учнів, батьків, педагогів і гостей його хвилюючі миті – урочиста хода учнів 1-х класів та майбутніх випускників школи, подарунки першокласникам, поетичні привітальні рядки від малечі, шкільні першовересневі пісні, «золотий ключик», що відкриває дорогу до знань, та призивний шкільний дзвінок, для кого – перший, а для кого – і останній...

Лариса Анатоліївна Волочаєва, завідувач
районного методичного кабінету відділу
освіти, молоді та спорту Тростянецької
районної державної адміністрації

Переглядів: 586 | Додав: Methodist | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)