П`ятниця, 29.03.2024, 12:44
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2013 » Листопад » 14

«Чим більше знаєш, тим більше можеш» (Е. Абу)

Відповідно до плану роботи 14 листопада 2013 року на базі комунального закладу Тростянецької районної ради «Районний методичний центр» було проведено засідання школи молодого практичного психолога та соціального педагога.

Метою засідання було опрацювання теоретичних засад та формування навичок ефективного використання різноманітних форм та методів діагностичної, корекційної роботи працівниками психологічної служби району.

У ході роботи здійснений аналіз форм та методів корекційної та розвивальної роботи, які застосовують у своїй діяльності практичні психологи та соціальні педагоги. Також до відома молодих спеціалістів служби доведені матеріали обласного семінару, що відбувся 6-7 листопада 2013 року у місті Лебедин. Практичним психологам та соціальним педагогам було цікаво дізнатися про роботу психологічної служби сусіднього міста. А розвиток у дітей та підлітків почуття ... Читати далі »

Переглядів: 865 | Додав: Methodist | Дата: 14.11.2013 | Коментарі (0)

«Ніхто не робиться майстром, не тренуючись в майстерності», - ці слова Яна Коменського гармонійно поєднуються з таким предметом як трудове навчання, бо всім відомо, якщо не навчатись або постійно не вдосконалювати свої навички та не пізнавати нового, людина втрачає свою компетентність та не самовдосконалюється, а в особистому розвитку залишається на одному місці.

З метою надання допомоги молодим учителям, поповнення скарбниці знань уже досвідчених педагогів, подоланні певних труднощів та обміну досвідом була створена районна школа педагогічної майстерності з дисципліни «Трудове навчання та технології», яку очолила старший учитель вищої категорії Тростянецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5 Гловацька Ірина Вікторівна. Слухачами школи стали Лазоренко О.А. (Тростянецька СШ № 2), Тарасенко К.Й. (Тростянецька СШ № 3), Захарченко Н.Ф. (Тростянецька ЗОШ № 4), Воловик С.І. (Боромлянський НВК), Каруна М.М. (Буймерська ЗОШ), Ковалівніч Ю.М. (Білківський ... Читати далі »

Переглядів: 618 | Додав: Methodist | Дата: 14.11.2013 | Коментарі (0)

План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)