П`ятниця, 26.04.2024, 01:45
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2013 » Грудень » 04

З метою підвищення професійної майстерності вчителів фізики загальноосвітніх навчальних закладів Тростянецького району 02 грудня 2013 року на базі Гребениківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося ІІ засідання районної школи передового педагогічного досвіду під керівництвом Гончаренка Григорія Павловича. Спрямовуючи роботу засідання на досягнення його мети, у ході методичного заходу були реалізовані і теоретична, і практична частини.

Під час теоретичної частини заняття Григорій Павлович ознайомив слухачів із основними принципами встановлення, налаштування та використання програми MyTest. Під час практичної частини вчителі району інсталювали, налаштовували, створювали тести різних видів, працювали з програмою в комп’ютерній мережі.

Учасники зустрічі отримали масу позитивних емоцій від спілкування з колегами. Дякуємо адміністрації школи та особисто Гончаренку Григорію Павловичу за теплий прийом та неоціненний досвід, яким від ділиться з учителями фізики Трос ... Читати далі »

Переглядів: 628 | Додав: Methodist | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

04 грудня 2013 року у Тростянецькій СШ І-ІІІ ст. №3 відбулося третє засідання районної школи професійного зростання вчителів російської мови, світової літератури. Тема заняття «Компетентнісний підхід в реалізації освітньої галузі «Мови і літератури» нового Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти».

Досвідчений педагог Мірошниченко Н.І. на засідання школи підготувала цікаву насичену програму. Перша частина містила відкритий урок у п’ятому класі з теми «Дзвінкі і глухі приголосні, їх вимова та позначення на письмі». У другій, теоретичній частині, мова йшла про підбір матеріалу для використання на уроках російської мови і світової літератури для зацікавлення дітей під час вивчення предметів, що особливо актуально, впроваджуючи нові Державні стандарти базової та повної загальної середньої освіти.

Підводячи підсумки роботи, учасники школи професійного зростання обмінялися думками щодо ефективності такого роду занять та висловили ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: Methodist | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)