Субота, 20.04.2024, 15:54
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2013 » Грудень » 19 » ІНВЕСТИЦІЇ В ДИТИНУ – ІНВЕСТИЦІЯ В МАЙБУТНЄ ДЕРЖАВИ!
18:14
ІНВЕСТИЦІЇ В ДИТИНУ – ІНВЕСТИЦІЯ В МАЙБУТНЄ ДЕРЖАВИ!

Ми так багато говоримо сьогодні про інвестиції в промисловість, у аграрний сектор – і зовсім мало про головні інвестиції нашої держави – в майбутнє покоління, в наших дітей.

Обласна комплексна програма "Освіта Сумщини" і відповідні територіальні програми – свідчення підтримки владою освітянської галузі, визначення і вирішення її нагальних проблем, для забезпечення рівного доступу дітей до якісної освіти та забезпечення якісного навчально-виховного процесу. Для того аби мати сучасні «європейські» стандарти в освіті потрібні кошти. Протягом 2012-2013 року в освітню галузь нашого району залучено більше ніж пів мільйона гривень із обласного та районного бюджетів.

Так завдяки коштам області у 2012 році було замінено технологічне обладнання шкільних їдалень, придбано сучасні електроплити для харчоблоків, вартість однієї 14 тис. грн., оновлено медичні кабінети шкіл на суму 10 тис. грн. У 2013 році, завдяки програмі Освіта Сумщина за кошти області три школи міста отримали сучасне мультимедійне обладнання на суму 27 тис. грн., обладнання для харчоблоків і медичних кабінетів на суму 60 тис. грн.

Завдяки коштам району школярі Тростянецької спеціалізованої школи №5 отримали у 2013 році сучасні кабінети хімії та фізики, які складалися з мультимедійного обладнання, інтерактивної дошки, комплекту інтерактивних електронних хімічних таблиць, вартістю понад 25 тис. грн. та сучасним комплексом для проведення оцінювання знань і вмінь учнів «Міміо», який дає можливість вчителю творче підійти до оцінювання знань учнів, вартість одного такого комплексу коштує понад 28 тис. грн.

Сьогодні навчальні заклади Тростянеччини інспектувала очільниця освіти області Інеса Пєсоцька. Начальник управління освіти зазначила: "Головне завдання, яке перед нами ставить Президент Віктор Янукович, губернатор Юрій Чмирь окреслене в обласній комплексній програмі «Освіта Сумщини» - використовуючи сучасну матеріально-технічну базу, впроваджуючи передові методи і технології у навчальний процес на основі класичної педагогічної науки, забезпечити становлення конкурентноспроможного учня, випускника, абітурієнта, який матиме глибокі і міцні знання! Переконана, освітяни Тростянеччини поставлені завдання виконають на відмінно!»

Роженко Павло Петрович, перший заступник голови
Тростянецької районної державної адміністрації

Переглядів: 710 | Додав: Methodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)