Середа, 24.04.2024, 04:54
Відділ освіти Тростянецької РДА Сумської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Заклади

Тростянецька СШ №1

Тростянецька СШ №2

Тростянецька СШ №3

Тростянецька ЗОШ №4

Тростянецька СШ №5

Білківський НВК

Боромлянський НВК

Буймерська ЗОШ

Гребениківська ЗОШ

Жигайлівська ЗОШ

Кам'янський НВК

Новгородська ЗОШ

Дернівський НВК

Смородинський НВК

Станівська ЗОШ

Полянський НВК

Люджанський НВК

Боромлянський ДНЗ "Пролісок"

Микитівський ДНЗ "Червона шапочка"

Станівський ДНЗ "Зірочка"

Буймерський ДНЗ "Ромашка"

Жигайлівський ДНЗ "Берізка"

Гребениківський ДНЗ "Сонечко"

КПНЗ ТРР "Палац дітай та юнацтва"

Головна » 2013 » Вересень » 24 » Стежками партизанської слави
12:04
Стежками партизанської слави

На виконання розпорядження голови Тростянецької районної державної адміністрації від 09.09.2013 № 406-ОД «Про відзначення в районі у 2013 році Дня партизанської слави», з метою патріотичного виховання учнівської молоді протягом вересня 2013 року в навчальних закладах району проведені відкриті уроки, виховні години, зустрічі з ветеранами підпільно-партизанського руху, спортивні змагання, проведені походи місцями партизанської слави, організовано покладання квітів до могил учасників підпільно-партизанського руху, у шкільних музеях поновлені куточки партизанської слави, організовано тематичні виставки літератури у шкільних бібліотеках.

Зокрема у Тростянецькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 класні керівники 1-5 класів провели інформаційні виховні години на тему «Партизанська Сумщина», учні 1-5 класів здійснили екскурсію до меморіалу «Недоспівана пісня».

У Гребениківській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведені спортивні змагання з легкої атлетики, присвячені Дню партизанської слави, екскурсії до шкільного музею «Із історії партизанського руху на Сумщині». Учні-старшокласники упорядкували територію біля пам’ятного знака на честь проходження через село партизанського загону ім. М.Наумова.

У Станівській ЗОШ І-ІІ ступенів проведено виставку квіткових букетів і композицій, присвячених Дню партизанської слави, класними керівниками проведені уроки пам’яті, присвячені визволенню с.Станова від німецько-фашистських загарбників.

У Тростянецькій СШ І-ІІІ ступенів №5 організовано виставки художньої, історичної та документальної книги в шкільній бібліотеці на тему «Не звільняється пам’ять, відлунює знову роками…», «Від Путивля до Карпат» протягом вересня 2013 року. З учнями 7-9 класів проведено виховну годину «День партизанської слави». Вчителі історії для учнів 10-11 класів провели лекцію «Рух опору. Організація партизанського руху на Тростянеччині». Підготовлено виставку матеріалів у шкільному музеї «Ми знаємо їх поіменно». Учні 9-11 класів переглянули документальний відеофільм «Роль партизанського підпілля у здобутті перемоги». Проведено змагання з військово-прикладних видів спорту. Відбувся шкільний конкурс на кращий твір, вірш присвячений Великій Вітчизняній війні.

У Білківському НВК для учнів 8 класу проведено тематичну екскурсію «Партизанська організація нашого села». Бібліотекарем школи організовано тематичну виставку літератури «Ніхто не забутий, ніщо не забуте». Педагогом-організатором із учнями 5-7 класів організовано і проведено покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам.

У Буймерській ЗОШ І-ІІІ ступенів для учнів старшого шкільного віку проведено туристичний похід місцями партизанської та бойової слави до с. Світайлівка та урок історії «Партизанський рух під проводом Ковпака».

Методист з виховної роботи
відділу освіти, молоді та спорту
Тростянецької районної державної адміністрації
Побац А.Я.

Переглядів: 844 | Додав: Methodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
План роботи РМК

Архів записів
Пошук
Адміністратор сайту Хомюк Сергій Сергійович (sergeyhomyk@gmail.com)